Wanneer

14 t/m 16 september 2018

Hoelaat

onbekend

Kosten

Diverse tickts verkrijgbaar

Waar

Parade

Website

Bezoek website

Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch werd voor het eerst georganiseerd in 1987 met als doel meer aandacht op de stad en de horecafaciliteiten in de binnenstad en de regio te vestigen

Dit gebeurde in navolging van het Preuvenemint in Maastricht. Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch heette in de beginjaren nog ‘Proeverij in de Meierij’. Naast paviljoens waarin Bossche restaurateurs zichzelf presenteren programmeert de organisatie sinds jaar en dag ook muziek, een kinderprogramma en entertainment. Een grote – en voor de continuïteit van het evenement mede bepalende – beslissing werd genomen in 2002 toen de relatieavond werd toegevoegd aan het evenement.

De relatieavond (dit jaar op 13 september) groeide in de loop der jaren uit tot hét netwerkmoment voor het regionaal bedrijfsleven. Belangrijke initiatiefnemer hiervan was het in 2009 overleden bestuurslid Ben Aarninkhof. Het evenement ontvangt inmiddels jaarlijks ca. 20.000 bezoekers.

Wat kunt u dit jaar verwachten?
Een culinair spektakel, aan de voet van de Sint Janskathedraal, met muziek, workshops, ontspanning, een hapje, een drankje en een smaaksensatie om nooit te vergeten! Dit en meer kunt u dit jaar verwachten tijdens Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk alle evenementen