Wanneer

9 en 10 sept

Hoelaat

Zaterdag 12:00 - 01:00, Zondag 12:00 - 22:00

Kosten

Entree tot 12 jaar gratis / ticket voorverkoop € 6,- per dag / ticket kassa € 7 per dag

Waar

Tramkade
Den Bosch

Website

Bezoek website

Dé manier om de zomer af te sluiten, is door je te laten raken tijdens het Kings of Colors festival op zaterdag 9 en zondag 10 september in Den Bosch.

Op locatie Tramkade zal voor de vierde keer het prijswinnende Urban-festival van Nederland plaatsvinden met een internationale en nationale topprogrammering voor het hele gezin!
Kom je ook naar het Kings of Colors festival, The Streetfest With The Streets Best? Kings of Colors is een festival voor iedereen, waar je kwaliteit vindt. Kwaliteit op vele vlakken, want het festival toont actuele Urban kunst op de ART-market, graffiti, stencilart en er zijn diverse workshops en we vergeten daarbij zeker de Kids of Colors niet. Er is een Kings of Colors
breakdance-battle, een BMX- en skatepark, theater en er zijn exposities die je met je vriendengroep en je hele gezin, kunt beleven. En Kings of Colors heeft deze editie voor het eerst een avondprogramma met livemuziek en DJ’s!

Deelnemen, dansen of om je heen kijken op ons terras met een van de speciale bieren (in glas!) in de hand, of koffie gemaakt door een barista. En wil je eten, dan kan dat. Voor weinig krijg je eten vanuit de Foodtrucks bereid door top koks uit diverse windstreken. Bourgondisch Urban voor het hele gezin. Alles mag en kan, er is plek en programmering voor iedereen. Kings of Colors is rauw, puur, creatief, kleurrijk, sterk en eigenwijs en biedt het podium aan een niche binnen de hedendaagse kunst: Urban art. Met grote namen als bijvoorbeeld JUNGLE BY NIGHT, GALLOWSTREET en BOOMSHAKALAK kan deze editie niet meer stuk!

Entree tot 12 jaar gratis / ticket voorverkoop € 6,- per dag / ticket kassa € 7 per dag
Zaterdag 9 september festivalplein Tramkade geopend van 12.00u tot 01.00u.
Zondag 10 september festivalplein Tramkade geopend van 12.00u tot 22.00u.

Bekijk alle evenementen