Wanneer

4 en 5 aug

Hoelaat

22:15

Kosten

Gratis

Waar

Verkadefabriek

Website

Bezoek website
Zomer! Openluchtfilm! Genieten onder de sterren. Voor de openluchtfilms hoef je niet te betalen. Het is een cadeautje voor jou, als bezoeker, omdat we je graag zien.
In juli en augustus kun je iedere vrijdag- en zaterdagavond na zonsondergang (rond 22.15 uur) film kijken in de buitenlucht. Bij de Verkadefabriek.Dit weekend zie je: Captain Fantastic
Een komische drama over een vader die zijn zes kinderen opvoedt in de bossen van de Pacific Northwest, tot ze plots worden gedwongen hun paradijsje te verlaten.

In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan.
De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen.
SPELREGELS & AGENDA OPENLUCHTFILM
Je hebt geen kaartjes nodig voor de Openluchtfilm. Wees op tijd want vol is vol. De bar (in de serre) is vanaf 21.15 uur geopend. Bekijk hier de agenda van de openluchtfilms.
Bekijk alle evenementen