Wanneer

24 t/m 26 aug 2018

Hoelaat

Vr/Za 16:00 - 23:00 uur & Zo 14:00 - 21:00 uur

Kosten

Gratis

Waar

Paleiskwartier

Website

Bezoek website

Sushi Festival JOY is een rondreizend walhalla waar je kunt genieten van overheerlijke sushi!

Een weekend lang tovert Festival JOY een centraal gelegen stadspark om tot een bruisende Asian food market boordevol verrassingen. JOY biedt naast een verscheidenheid aan sushi veel andere populaire en minder bekende streetfood verrassingen zoals: dim sum, sukiyaki, noodle bowls, yakitori, tempura, zeewier bites, Japanse poffertjes, bao buns en ijsrolletjes.

Maak een culinaire ontdekkingsreis langs de leukste foodtrucks en ga je te buiten aan de verse sushi. Ontdek rijke smaken, geurige gerechten, verrassende Asian biertjes of exotische drankjes in de levendige cocktailbar. Prikkel je zintuigen met kleurrijke bordjes, een bonte verzameling aan lampionnen en neon lampen.

Festival JOY is een heerlijke chaos vol vrolijke activiteiten geïnspireerd op de typische Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes. Kom langs en boek een kamer in het karaoke hotel, daag vrienden in de gameroom uit voor een nostalgisch spel of leer tijdens een sushiworkshop de fijne kneepjes van het vak. Speciaal voor de mini’s is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, theater, knutselactiviteiten en spelletjes.
Waan jezelf een weekend lang in New Tokio!

Bekijk alle evenementen