Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze Instashoot!

Op zaterdag 17 maart a.s. organiseert Instadenbosch in samenwerking met Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch en Het Noordbrabants Museum een Instashoot. Een unieke mogelijkheid om vóór openingstijd beide musea te bezoeken en te fotograferen en beide nieuwe tentoonstellingen als eerste te zien. In de musea staan vanaf 17 maart de volgende tentoonstellingen centraal:

CALIFORNIA: DESIGNING FREEDOM in het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch
California: Designing Freedom bestaat uit meer dan 200 objecten, verdeeld in vijf thematische secties. Gezamenlijk vertellen deze werken het verhaal van design in Californië, met de nadruk op individuele vrijheid. De vijf thema’s van de tentoonstelling verkennen verschillende facetten van deze vrijheid.

A CHINESE JOURNEY in Het Noordbrabants Museum;
A Chinese Journey laat de veelzijdige Chinese kunstproductie van de afgelopen tien jaar zien en belicht Chinese kunstenaars met een de hernieuwde interesse voor de eigen tradities en spiritualiteit en kunstenaars die op het hedendaagse China en op zijn politiek-maatschappelijke problemen reflecteren. De tentoonstelling biedt een exotische mix van schilderijen, tekeningen, foto’s, sculpturen en video-installaties.

http://www.museumkwartiershertogenbosch.nl/images/smh_logo.pnghttp://www.museumkwartiershertogenbosch.nl/images/nbm_logo.png

 

Datum: 17 maart 
Tijd: 10:00 
Adres: De Mortel 4, 5211 HV 's-Hertogenbosch 
Hashtags: #instadenbosch #instashootdb
Deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt

Ben jij een Instagrammer en geïnteresseerd in dit evenement? Schrijf je dan hieronder in.

Inschrijven voor deze instashoot kan tot en met donderdag 15 maart. Op vrijdag 16 maart ontvang je van ons een mail of je mee kunt met deze instashoot.

 

Ik wil meedoen aan deze instashoot

De bevestigingsmail kan in je spamfolder terechtkomen

Instagram